Sziasztok!

Első és legfontosabb dolog: ez nem egy igazi blog. Nem írom le, milyen volt a suli, azt sem, hogy a legutóbbi bulizás hogyan sikerült. Még azt sem írom meg, hogy ki vagyok igazából, bár akik ezt olvassák, valószínűleg tudják, és akkor az inkognitó csak elméleti.

Mit írok akkor, és minek? Imádom az autókat, imádom a filmeket, és sok sportot is. Szeretem a modern zenét, műfajtól függetlenül, kedvelem a műszaki cikkeket gyártótól függetlenül. Még olyan ruhák (sőt, ruhamárkák)is vannak, amik érdekelnek. Persze az autókhoz tucatnyi ismerősöm jobban ért, apukám sokkal inkább képben van filmileg, csak hobbiszinten sportolok, nem vagyok egy zeneszakértő, kütyűmániás és divatdiktátor sem. Ezek csak példák arra, amiről írhatok és írok. Vagyis szinte bármiről, bármennyit. Szeretek írni. Ha valami bánt, könnyen kiírhatom magamból (Arctaposás). Ha javasolnék valami változást, ide kerül (Valami sportszerű). Ha pedig csak lefektetnék egy elhatározást, elvet, akkor is már röppen a poszt (17 vagyok, de mit is jelent ez?).

Van a politika is, de nem viszem túlzásba. Ide csak akkor kerülhet, ha nagyon kiakadok valamin (Kik vagytok?), egyébként máshol vitatkozom róla.

Nagyjából ennyi lenne az egész – ez oldxavier. Egyelőre.

OX

Reklámok

One thought on “Magamról (About)

  1. Visszajelzés: Angolt angoloktól Angliában « oldxavier

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s