Check-in

Halihó!!!

Május, június, július, augusztus, szeptember, október és november. Rossz is belegondolni. Nem volt elég a nagykorúság, sem az egyetemi készülés poszt-témának; nem ihletett meg a nyócegy, vagy az az öntudatromboló, szánalmas Horthy-szobor, tényleg egész fura. Viszont, ondiádörhend (angolul átlagosan beszélők kedvéért: másrészről) nem szeretném céltalan bizonyítványmagyarázással megtölteni a blogot, szóval lehet írásokra számítani – ha máskor nem, majd hajnali négy körül pötyögök valamit, valahová, valamikor. És mivel mindezt ennyire konkrétan merem ígérni, már lehet is előkészíteni az olvasószemüveget, levágni a körmöket a gyorsabb kommentáláshoz, beizzítani az egeret a megosztáshoz, stb.

Mivel sajnos november 30-ig (a Radnóti-szalagavató, afterparty, afterparty-after, stb.) nem igazán érek rá (hajnali négykor sem), úgy döntöttem, posztolom a Színészek nemzedékei 2013-as, sokkal magabiztosabban véleményt formáló újragondolását. Ha persze közben felvesznek Cambridge-be, vagy ilyesmi, nyomban szólok… 😉

Jó újra itt lenni – de csak ennyit akartam. Ahogy a jó öreg Mason Cooley is megmondta: „Regret for wasted time is more wasted time.” („Az elpazarolt időn bánkódni még több elpazarolt idő.”)

oldxavier

Reklámok

One thought on “Check-in

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s